17.04.2006 // TruckerForum

Daily med sættevogn

 

17.04.2006 // TruckerForum  --> www.truckerforum.dk

 

 

Iveco København har ved transportkonsulent Morten Iversen leveret dette sættevognstræk til B.M.P. Transport ApS. Der er tale om en Iveco Daily 35C17/P AG sættevognstrækker med luftaffjedring på bagakslen, en automatiseret gearkasse og fartpilot, og en lukket 6 meter sættevogn med 750 kg lift, leveret fra det vestjyske firma PMV Produkt i Videbæk.

Bo Pedersen fra B.M.P Transport ApS udtaler, at valget af en Iveco Daily sættevognstrækker er sket ud fra en nøje beregning af nødvendig plads og lasteevne. Løsningen gør, at han med et BE-kort, kan køre med 2.875 kg nyttelast.  Det gør det muligt at opsamle gods fra kunderne på en mere rationel måde og sikrer overholdelsen af leveringsaftalerne.

B.M.P Transport ApS har gennem flere år kørt Iveco pga. driftsikkerhed og værkstedsservice. For Bo er det vitalt at tingene virker og at bilen kan serviceres/holdes kørende mest smidigt. Bo har derfor sikret sine Iveco?er bedst mulig service ved at tegne flerårige service og reparationsaftaler. På den måde kan han budgettere sine driftsomkostninger i hele bilens levetid.

Valget af den stærkeste motor, AGile-gearskiftet og fartpiloten er sket for at Bo kan lade motor og bil tilpasse sig trafikken. Som Bo konstaterer ?Når fartpiloten er aktiveret, og jeg har valgt automatisk gear, så holder bilen farten og gearer selv op og ned som det nu behøves. Dette uanset jeg kører med tom vogn eller har fuldt læs på.. For mig er denne løsning perfekt. ?

De næste skridt for B.M.P. Transport ApS er overvejelserne om hvorvidt vognparken skal udvides med endnu et sættevognstræk, eller en ekstra løs sættevogn til bilen. Foreløbige erfaringer er, at han nu kan hente 2,5 gange så meget gods på en gang, som han kunne tidligere. Dermed har han frigjort en hel del ressourcer til andre kørselsopgaver.

Den nye bil i flåden hos B.M.P.Transport ApS. Til venstre vognmand Bo Møller Pedersen, til højre transportkonsulent Morten Iversen. Bilen er naturligvis døbt "mini-møller".

PMV Produkt - Håndværkervej 12 - 6920 Videbæk - Tlf.: 97 17 26 99 - Fax: 97 17 33 13